Werken bij WEB

Water en energie zijn onmisbare voorzieningen. Voor het team van WEB is dit een grote verantwoordelijkheid. Elke dag streven wij naar het beste resultaat. Voor inwoners en bedrijven op Bonaire. En voor de vele toeristen die ons eiland bezoeken.

Werken bij WEB is werken bij een toonaangevend bedrijf met een hecht team. WEB waardeert actieve betrokkenheid. We zullen u altijd stimuleren problemen niet uit de weg te gaan, maar op te pakken. U krijgt volop kansen om uzelf te ontwikkelen door training, scholing en interne opleidingen.

Zo kunt u bijdragen aan een organisatie van professionals. We zetten onze energie, expertise en ervaring in om samen ambitieuze doelen te realiseren

Hidden

Inhoud accordeon

Vacatures

Het team van WEB werkt aan één gezamenlijk doel: een betrouwbare, duurzame en betaalbare water- en energievoorziening die voldoet aan de maatstaven van de klant.

Wilt u hieraan bijdragen? Dan nodigen we u uit te solliciteren op een actuele vacature hieronder. Onze vacatures worden ook gepubliceerd in diverse dagbladen en op de website van Ban Boneiru Bèk.

Informatie over de gang van zaken rond uw sollicitatie leest u op de pagina Sollicitatieprocedure.

Network officer
Waste Water Plant Technician
Electricity Distribution Technician B
Service Desk Support Assistant
GIS Data Custodian
Manager Business Unit Waste Water
System and Application Administrator

Sollicitatieprocedure

De weg naar een uitdagende baan bij WEB begint met uw interesse om ons team te versterken. In ons vacatureoverzicht vindt u mogelijk een functie die u aanspreekt.

Bent u enthousiast over het functieprofiel en voldoet u aan de eisen? Stuur ons dan een motivatiebrief en uw curriculum vitae. WEB ontvangt uw sollicitatie bij voorkeur per e-mail op info@webbonaire.com t.a.v. afdeling Human Resources, onder vermelding van ‘sollicitatie’.

Per post kun u uw sollicitatie sturen naar:
Water- en Energiebedrijf Bonaire N.V.
T.a.v. afdeling Human Resources
Postbus 381
Kralendijk, Bonaire CN.

Na ontvangst van uw sollicitatie sturen we u een ontvangstbevestiging. De afdeling Human Resources van WEB selecteert de kandidaten die in aanmerking komen voor een kennismakingsgesprek.

Hierna kunnen nog een tweede sollicitatiegesprek, een arbeidsvoorwaardengesprek, een assessment en een medische keuring volgen.

Stage en afstuderen

Ben je ambitieus? Wil je meer leren en jezelf ontwikkelen? Zoek je een uitdaging? Dan ben je bij WEB aan het juiste adres.

Een (afstudeer)stage bij WEB geeft je de kans om een bijdrage te leveren aan een essentieel bedrijf op Bonaire: WEB is verantwoordelijk voor de levering van elektriciteit en drinkwater en de zuivering van afvalwater.

Waar je ook aan de slag gaat – Business Unit Electricity, Business Unit Water, Business Unit Waste Water, Customer Service, Service Unit – elke afdeling heeft leuke en leerzame werkzaamheden en projecten.

Begeleiding en vergoeding
Over goede begeleiding hoef je je geen zorgen te maken. Technische stages worden bij WEB begeleid door gecertificeerde leermeesters. Ook is WEB door de Raad Onderwijs Arbeidsmarkt Caribisch Nederland (ROA) aangemerkt als erkend leerbedrijf. Dat betekent dat we voor studenten van het Middelbaar Beroepsonderwijs (MBO) en het Hoger Beroepsonderwijs (HBO) de begeleiding van de beroepspraktijkvorming kunnen verzorgen.

Afhankelijk van je opleidingsniveau ontvang je een vaste stagevergoeding van WEB. Het stagecontract wordt door je onderwijsinstelling geregeld.

Interesse? Reageer op een actuele stageplaats hieronder. Stuur je motivatiebrief en je curriculum vitae naar info@webbonaire.com t.a.v. afdeling Human Resources, onder vermelding van ‘stage en afstuderen’.

Hidden

Hidden

Stageplaatsoverzicht

Op dit moment hebben wij geen stageplaatsen.

Vakantiewerk

Werken in je vakantie? Dat is een nuttige, leerzame en leuke manier om het beroepsleven te verkennen. Je doet werkervaring op en je verdient ook nog wat.

Elk jaar biedt WEB scholieren en studenten de mogelijkheid om vakantiewerk te doen. Zodra je 16 jaar bent kun je aan de slag. Dat kan bij verschillende afdelingen van WEB. Bijvoorbeeld het magazijn; of het laboratorium, of de garage.

Wat voor werk je kunt doen en wat WEB je daarvoor kan betalen, hangt af van je opleidingsniveau.

Wil je werkervaring opdoen met vakantiewerk bij WEB? Stuur dan een verzoek naar info@webbonaire.com t.a.v. afdeling Human Resources, onder vermelding van ‘vakantiewerk’. Geef in je verzoek aan welke opleiding je doet, wanneer je beschikbaar bent en wat voor werk je graag wilt doen.

KLANTENSERVICE
UW FACTUUR
PAGABON
ACTUEEL
OPENINGSTIJDEN
STORING? ✆9215
KLANTENSERVICE
UW FACTUUR
PAGABON
ACTUEEL
OPENINGSTIJDEN
STORING? ✆9215
KLANTENSERVICE
UW FACTUUR
PAGABON
ACTUEEL
OPENINGSTIJDEN
STORING? ✆9215