WEB BONAIRE EXCUSEERT ZICH VOOR VERZONDEN AANMANING VAN ÉÉN CENT

Kralendijk – 18 juni 2021 – Bij de afdeling Klantenservice van WEB Bonaire is een aanmaning voor een bedrag van $0.01 cent over het hoofd gezien en verzonden. WEB begrijpt volledig dat dit tot grote ergernis bij klanten heeft geleid en biedt zijn excuses aan.

Maandelijks moet WEB duizenden aanmaningen sturen naar klanten die te laat betalen. De aanmaningen worden in een geautomatiseerd proces (batch proces) gegenereerd. Voor verzending worden ze handmatig gecontroleerd. Aanmaningen voor een bedrag onder de 5 dollar worden uit de zending verwijderd.

In de batch van eind mei jl. is de genoemde aanmaning van 1 cent aan de aandacht ontsnapt. Een menselijke fout waarvoor WEB hierbij excuses aan al zijn klanten aanbiedt.

 

Geef een reactie