Kralendijk, 19 di mart 2021 – Water- en Energiebedrijf Bonaire (WEB) bericht dat op maandag 22 di maart de graafwerkzaamheden voor de vernieuwing van de irrigatiewaterleiding (9e EDF) worden ondanks de lockdown voortgezet.


De werkzaamheden
De graafwerkzaamheden worden voortgezet in de Kaya Grandi vanaf Littman richting Kaya Princess Marie (Donna & Giorgo).


Datum
: 22 maart – 29 maart 2021
Werk Tijden: 7:00 a.m. tot 4:00 p.m.

Om deze werkzaamheden goed en veilig uit te kunnen voeren wordt Kaya Grandi deels afgesloten voor automobilisten. Tijdens de werkzaamheden zullen trottoirs toegankelijk blijven voor voetgangers, terwijl het auto en vracht verkeer zullen worden omgeleid, wij vragen uw medewerking bij het volgende:

In verband met deze werkzaamheden is het mogelijk dat bedrijven en bewoners tijdelijk grof stof- en geluidsoverlast ervaren. De aannemer Bonairiaanse Wegenbouw Maatschappij (BWM) werkt continu om de overlast in het gebied te verminderen.

Onderstaand een visualisatie van het gebied en de omleidingen.

Het projectteam 9e EDF met WEB als directievoerder zal zich ervoor inzetten om de werkzaamheden binnen de genoemde tijd uit te voeren en de overlast tot een minimum te beperken.

Indien u vragen of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen met WEB via e-mail info@webbonaire.com of telefoon +599 7158244.

 

Geef een reactie