Kralendijk, 6 maart 2021 – Vanaf heden tot en met 19 maart 2021 gelden op Bonaire de COVID-19 maatregelen die horen bij risiconiveau 5 (zeer ernstig). WEB Bonaire blijft werken aan de best mogelijke dienstverlening. We nemen de vereiste maatregelen om onze klanten en medewerkers te beschermen tegen verspreiding van COVID-19.

Met onze leveranciers ContourGlobal (elektra) en GE (drinkwater) volgen we de richtlijnen van de lokale overheid en het EBT (Eilandelijk Beleids Team). Lopende projecten zullen onder aangepaste voorwaarden worden uitgevoerd.

WEB kan zijn dienstverlening grotendeels voortzetten zonder dat klanten en leveranciers op kantoor hoeven te komen. We hebben gelukkig al geïnvesteerd in technologie en procedures voor online werken.

Bezoek WEB-kantoor afgeraden

Om het risico van verspreiding van COVID-19 te minimaliseren, raden wij u ten sterkste af ons te bezoeken.

Dit geldt vooral voor kwetsbare groepen zoals ouderen en mensen met verminderde weerstand. Vermijd lichamelijk contact zo veel mogelijk! Regel uw zaken met WEB bij voorkeur vanuit huis en gebruik online banking om uw rekeningen te betalen.

Hebt u een vraag of wilt u informatie, neem dan contact op met onze afdeling Klantenservice via info@webbonaire.com of +5997158244.

Betaal online!

Betalen via online banking kan 24/7 veilig vanuit huis. Houd er rekening mee dat u één factuur tegelijk kunt betalen. Een gecombineerde betaling van water en elektriciteit is niet mogelijk.

Meer informatie en instructies voor online betalen vindt u op onze site www.webbonaire.com en op de WEB Facebookpagina.

Noodzakelijk bezoek WEB-kantoor

Het WEB-kantoor in Rincon is tot nader order gesloten. Mocht u echt persoonlijk contact nodig hebben op ons hoofdkantoor in Playa, dan geldt: houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen. En: kom alleen als u geen klachten hebt als koorts, hoesten en niezen.

WEB kan een beperkt aantal klanten toelaten. Daarom worden er maximaal 30 toegangsbewijzen uitgedeeld. Als dit maximum is bereikt, moeten bezoekers het terrein bij de wachthal verlaten en op een later tijdstip terugkomen.

 Kassa en balie

Tot 19 maart zijn 1 kassa en 1 balie geopend. Let op!: bezoek aan de balie kan alleen op afspraak!

Voor een afspraak kunt u contact opnemen via info@webbonaire.com

Afsluiten water en electra

WEB zal t/m 19 maart 2021 niet overgaan tot onderbreking wegens wanbetaling.

 Veiligheid klant en personeel staan voorop.

De gezondheid van onze klanten en personeel is belangrijk voor ons. WEB volgt de maatregelen die horen bij risico fase 5.

Dit betekent dat WEB alleen kritische lopende verplichtingen zoveel mogelijk zal uitvoeren. Storingen in de distributie van water, rioolwater en elektra worden opgelost. Andere werkzaamheden worden uitgesteld.

WEB dankt u voor uw begrip. Samen houden we het veilig!

 

Geef een reactie