Kralendijk, 8 januari 2021 – Water- en Energiebedrijf Bonaire (WEB) bericht dat op donderdag 7 januari de graafwerkzaamheden voor de vernieuwing van de irrigatiewaterleiding (9e EDF) zijn hervat aan de Julio A. Abraham Boulevard.

Datum:     donderdag 7 januari tot en met dinsdag 26 januari 2021
Tijd:         8:00 uur ’s morgens tot 16:00 uur ’s middags

Tussen de kruising met Kaya Gresia en de Kaya Industria wordt de Julio A. Abraham Boulevard afgesloten. De afsluiting zal gefaseerd plaatsvinden om bewoners zo min mogelijk te belasten. Het is mogelijk dat er tijdelijk stof- en geluidsoverlast is.

Het verkeer kan gebruik maken van omleidingsroutes die met borden worden aangegeven. Transportbedrijven rijden via de Kaya Betico Croes tegen het verkeer in naar de Kaya Industria. Hiervoor volgt een formele ontheffing welk zal worden verleend door het OLB.


Werkgebied en omleidingen

Op onderstaande kaart is groen gemarkeerd waar de werkzaamheden plaatsvinden, ook het gebied tussen de groene arcering en de rode omleidingsroute (Julio abraham Boulevard) is onderdeel van deze werkzaamheden. Tot en met dinsdag 26 januari heeft het verkeer de volgende alternatieven:


Het traject Julio Abraham Boulevard van de vernieuwing van de irrigatiewaterleiding is in oktober 2020 gestart. De graaf- en legwerkzaamheden zijn voortgezet tot vlak voor de Kaya Industria (5,6 km). Het werk is voor de feestdagen stilgelegd en op 7 januari hervat.

Het projectteam 9e EDF, met WEB als directievoerder, zet zich ervoor in de werkzaamheden binnen de gestelde tijd uit te voeren en de overlast tot een minimum te beperken. We danken u voor uw begrip. Hebt u vragen of opmerkingen, neem dan contact op met WEB: e-mail info@webbonaire.com , telefoon 599 7158244.

Geef een reactie