Kralendijk, 22 juli 2019 – Water- en Energiebedrijf Bonaire (WEB) is op 1 juli jl. gestart met onderhoudswerkzaamheden aan watertanks 2 en 3 op Hato. WEB blijft investeren in de drinkwatervoorziening, zodat betrouwbare waterlevering aan alle huishoudens en grootverbruikers op ons eiland blijft gewaarborgd.
 

De onderhoud werkzaamheden van de watertanks op Hato zijn op 1 juli gestart. De geplande opleverdatum is eind maart 2020. De werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag t/m vrijdag van 7:00 – 19:00 en omwille van welbepaalde redenen incidenteel op zaterdag.

Voor omwonenden zullen de werkzaamheden onvermijdelijk hinder met zich meebrengen. WEB doet er alles aan om de hinder tot het minimum te beperken. Aan de aannemer zijn hoge eisen gesteld voor veiligheid, welzijn en milieu. Het welzijn en de veiligheid van de omwonenden zijn topprioriteit voor WEB.

Watertanks 2 en 3 worden gebruikt voor zowel waterproductie en distributie. Periodieke onderhoud aan de watertanks is noodzakelijk om de leverzekerheid te kunnen garanderen voor nu en in de toekomst.

Geef een reactie