Kralendijk, 18 maart 2019 – Elk jaar is het op 22 maart Wereld Water Dag. WEB Bonaire besteedt dan extra aandacht aan schoon en veilig drinkwater. Voor de WEB Bonaire Water Dag 2019 organiseert WEB een tekenwedstrijd voor schoolkinderen tot 12 jaar. Deelnemers maken kans op een geweldige WEB Water Trip.

 

Samen zorgen we voor water voor iedereen

‘Leaving no one behind’ – niemand achterlaten. Dat is het thema van de Wereld Water Dag 2019. Op Bonaire maken we zelf schoon en veilig drinkwater. Daar zijn we zuinig op. We laten de kraan niet lopen. We laten de leidingen niet lekken. En we zorgen dat dieren en planten water hebben. Zo zorgen we samen voor water voor iedereen op Bonaire.

 

Tekenwedstrijd

De opdracht voor de wedstrijd van de WEB Bonaire Water Dag 2019 is:

‘Drinkwater voor iedereen. Maak jij daar een mooie tekening van?’

Kinderen van groep 4 t/m 8 bedenken zelf een tekening. Kinderen van groep 1 t/m 3 doen mee met een kleurplaat die WEB op de scholen verspreidt.

 

Jury en prijzen

Een speciale jury zal voor WEB de winnaars kiezen. Op dinsdag 2 april wordt de uitslag bekend gemaakt. Deelnemers maken kans op een geweldige WEB Water Trip:

 

 

De watertrips zijn op vrijdag 5 april in de middag. Over de trips wordt van te voren overlegd met de ouders of verzorgers van de kinderen.

 

Spelregels

De volledige spelregels van de WEB Bonaire Water Dag 2019 tekenwedstrijd staan op onze Facebookpagina: facebook.com/webbonaire/

Geef een reactie