Kralendijk, 27 november 2018 – Op 27 november herdenkt WEB de 55 jaar waarin het begon met de distributie van water op Bonaire, destijds onder de naam Dienst Water Distributie (DWD). DWD en OGEM (Overzeese Gas- en Elektriciteitsmaatschappij) blijven onder een nieuwe naam: Water- en Energiebedrijf Bonaire N.V. in 1978. 

Om deze speciale datum te herdenken, organiseert WEB verschillende activiteiten voor haar werknemers, gepensioneerden, klanten en jongeren.

In verband met de viering van 55 jaar organiseerde WEB een filmwedstrijd voor studenten van basisscholen waarin studenten tips konden geven over hoe ze water en elektriciteit konden besparen. WEB organiseerde onlangs een succesvolle sociale dag voor haar medewerkers en in de komende dagen zullen er activiteiten zijn waarbij WEB aandacht besteedt aan haar gepensioneerden, klanten en belanghebbenden. Op dinsdag 27 november is er een toast en een geschenk voor WEB-klanten in het hoofdkantoor.

Het management van WEB wil zich concentreren op samenwerking om gemeenschappelijke doelen te bereiken. WEB draagt ​​bij aan de volksgezondheid, Bonaire’s vermogen om op eigen benen te staan ​​en een hoge levenstandaard op Bonaire. WEB doet dit met drinkbaar water en energie betaalbaar, betrouwbaar en duurzaam, en rioolwaterzuivering.

Geef een reactie