Kralendijk, 13 februari 2018 – Water- en Energiebedrijf Bonaire N.V (WEB) heeft bij de politie aangifte gedaan van diefstal van leidingen die door de vorige eigenaar van het Barcadera-terrein zijn achtergelaten.

De leidingen bevatten mogelijk asbest en WEB brengt onder de aandacht dat het gebruik van de leidingen risico’s met zich kan meebrengen voor de volksgezondheid. Druk op de volgende link voor een uitgebreide informatie over de risico’s: https://goo.gl/CAhJZJ.

WEB roept mensen op die meer informatie hebben over de diefstal dan wel de locatie van de leidingen om zich bij de Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) te melden zodat maatregelen kunnen worden genomen om de risico’s voor de volksgezondheid te mitigeren. KPCN is telefonisch bereikbaar via +599 715 800 of op het bureau aan de Kaya Lib. Simon Bolivar 4 in Playa.

Geef een reactie