Kralendijk, 29 December 2023In een korte en informele bijeenkomst markeerde Water- en Energiebedrijf Bonaire N.V. (WEB) het einde van hun 60-jarig jubileumviering. Gerrit Scharrenberg, Chief Operating Officer van WEB, overhandigde een donatie van $2500 aan drie lokale organisaties, als blijk van hun toewijding aan de gemeenschap van Bonaire.

De ontvangers van deze donatie waren Special Olympics Bonaire, het Rode Kruis Bonaire, en de Federashon di Futbòl Bonaire (FFB). Deze organisaties, bekend om hun onvermoeibare inzet en positieve impact op de Bonairiaanse gemeenschap, werden erkend voor hun uitstekende werk.

Deze donatie symboliseert het hoogtepunt van de feestelijkheden die eind november plaatsvonden, waarbij WEB zijn zes decennia van dienstverlening en betrokkenheid bij de gemeenschap vierde. Met deze jubileumgeschenken benadrukt WEB zijn waardering en steunt het de voortdurende inspanningen van deze organisaties.

 “Met deze donatie willen we onze diepe dankbaarheid en respect tonen voor het geweldige werk dat deze organisaties verrichten om Bonaire een betere plek te maken voor iedereen,” zei Gerrit Scharrenberg tijdens de bijeenkomst.

Als afsluiting van het jaar en ter ere van deze speciale gelegenheid, wenst het gehele team van WEB, inclusief alle collega’s en de directie, iedereen op Bonaire een vreugdevol en voorspoedig nieuwjaar.