Kralendijk, 15 september 2021 – Recentelijk heeft Water- en Energiebedrijf Bonaire N.V. (WEB) het hek te Hato plant vernieuwd en een kunstwerk geplaatst ter nagedachtenis van Marlies van der Kouwe†.

In de afgelopen maanden heeft WEB N.V. de omheining rondom de waterplant te Hato gerenoveerd. Om dit mogelijk te maken was het noodzakelijk een indjuboom te laten verwijderen. De boom was voor een lange tijd al dood, maar werd overeind gehouden door het hek. Deze boom had veel sentimentele waarde voor de nabestaanden van Marlies van der Kouwe† die op de avond van 20 op 21 september 2008 op dit plek om het leven is gekomen.

Aangezien dit de plek is waar de familie de overledene herdacht, nam WEB contact op met de nabestaanden van Marlies van der Kouwe† alvorens de boom te verwijderen. WEB NV koos ervoor om delen van de boomstam te gebruiken om een ​​kunstwerk te maken ter nagedachtenis aan Marlies van der Kouwe†.

Nabestaanden zijn WEB dankbaar voor de respectvolle wijze waarop is omgegaan met de herdenking van hun geliefde Marlies.

 

 

Geef een reactie