Kralendijk, 4 november 2022 – Water- en Energiebedrijf Bonaire N.V. (WEB) is trots op het behalen van de titel in het commerciële softbal toernooi op Aruba SKAK-PLUS afgelopen weekend. Het team van WEB heeft alle partijen in het toernooi gewonnen en kon zich kampioen noemen van het gehele toernooi SKAK-Plus Aruba 2022.

 

In het afgelopen weekend heeft het team van WEB deelgenomen aan de softbal toernooi van SKAK-Plus Aruba. Het toernooi vond plaats van 26 tot 30 oktober 2022.

 

Wedstrijden

WEB 9 – ACU 4

WEB 4 – Coca Cola 1

WEB 13 – Sulca 2

 

Semi finale

Met de bovengenoemde resultaten heeft het team van WEB de semi finale bereikt. In de semi finale speelde WEB tegen KPA en won deze wedstrijd met 7-0 en kon hiermee door naar de finale.

 

Finale

De finale werd gespeeld tegen The New Radiator Curaçao. WEB wist 2 runs vast te houden tot het einde van de wedsstrijd en werd kampioen van het toernooi SKAK Plus Aruba 2022 met 2-0. Speler Burnaigel Gerly ging naar huis met de prijs van “Most Valued Player” van dit toernooi.

 

Op 1 november 2022 keerde het team terug naar huis en werd warm ontvangen op de Luchthaven van Bonaire door de directie, het management team, een aantal collega’s en familieleden. Directie en personeel van WEB zijn heel trots op het behaalde resultaat. Hard werken loont! We gaan voor meer!