Kralendijk, 16 maart 2022 – Alfredo Koolman heeft aangekondigd per 5 mei 2022, zijn functie als Algemeen Directeur (CEO) van WEB Bonaire neer te leggen. Hij gaat weer terug naar Aruba, het eiland waar hij geboren en getogen is. 

De Raad van Commissarissen heeft met spijt kennisgenomen van het besluit van Alfredo Koolman en benadrukt dat hij een doorslaggevende rol heeft vervuld in de groei van de organisatie.

“De afgelopen 9 jaar heb ik met veel plezier gewerkt bij WEB Bonaire N.V. waar we als organisatie veel hebben bereikt en kijk nu met tevredenheid terug op mijn jaren bij WEB. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan en de tijd van gaan is nu voor mij gekomen. Masha danki.”- Alfredo Koolman, CEO WEB Bonaire N.V —

De Raad dankt Alfredo Koolman voor de 9 jaar die hij aan WEB Bonaire heeft gegeven en voor de successen die hij heeft behaald. Alfredo Koolman heeft een vriendelijke en inspirerende werkomgeving gecreëerd binnen WEB Bonaire.

Samen met het managementteam en het personeel van WEB is Alfredo Koolman in staat geweest in 2013 een grote reorganisatie in te zetten en te implementeren. Hij was de motor achter grote projecten van WEB zoals de nieuwe waterplant, de nieuwe watertank op Seru Largu, de uitvoering en reparatie van de irrigatieleiding en reparatie van de rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI), de contracten met Contour Global en de WEB-strategie 2025 met daarin de plannen voor de energietransitie voor Bonaire.

De Raad zal zich beraden op de opvolging van Alfredo Koolman voor WEB Bonaire.