WEB Bonaire nodigt de gemeenschap van Bonaire uit om mee te doen aan hun klanttevredenheidsonderzoek

Kralendijk, 31 januari 2022 — In de periode van 31 januari tot en met 14 februari 2022 doet Water en Energiebedrijf Bonaire (WEB) onderzoek naar de kwaliteit van de dienstverlening omtrent water en elektriciteit op Bonaire. WEB Bonaire nodigt de gemeenschap van Bonaire uit om mee te doen en uw mening te geven.


Doel van het onderzoek

Met het onderzoek wilt WEB inzicht krijgen in de perceptie en tevredenheid van klanten en hoe de dienstverlening en de communicatie naar de klant toe geoptimaliseerd kan worden. Op basis van de resultaten van het onderzoek kan WEB Bonaire achterhalen welke aspecten aandacht nodig hebben en welke concrete verbeteringen doorgevoerd moeten worden om de gewenste kwaliteit van de dienstverlening te garanderen. Ook wil WEB Bonaire inzicht krijgen in de ervaringen en de wensen van bewoners ten aanzien van duurzame producten.


Digitale Vragenlijst

Alle bewoners en bedrijven van Bonaire ontvangen samen met hun factuur een uitnodigingsbrief om mee te doen met de enquête. In de uitnodigingsbrief staat een QR code die met de mobiele telefoon gescand kan worden om toegang te krijgen tot de digitale vragenlijst. De vragenlijst is ook te vinden op www.webbonairesurvey.com vanaf 31 januari tot en met 14 februari 2022 en facebook.com/webbonaire.

WEB Bonaire wil de bewoners van Bonaire bij voorbaat bedanken voor hun deelname en bijdrage aan de toekomst van de water- en elektriciteitsvoorziening op Bonaire.

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met onze afdeling klantenservice via 715-8244 of info@webbonaire.com.

Scan de QR-code voor toegang tot de vragenlijst:

KLANTENSERVICE
UW FACTUUR
PAGABON
ACTUEEL
OPENINGSTIJDEN
STORING? ✆9215
KLANTENSERVICE
UW FACTUUR
PAGABON
ACTUEEL
OPENINGSTIJDEN
STORING? ✆9215
KLANTENSERVICE
UW FACTUUR
PAGABON
ACTUEEL
OPENINGSTIJDEN
STORING? ✆9215