Kralendijk, 2 november 2021 – Op vrijdag 29 oktober heeft Water- en Energiebedrijf Bonaire (WEB) met zijn medewerkers twee mijlpalen gevierd: de opening van de nieuwe drinkwaterinstallatie op Hato en de oplevering en overdracht van de irrigatiewaterleiding van Belnem naar Hato. Het feest staat voor alles waar WEB ontzettend hard aan heeft gewerkt, met bloed, zweet en tranen van alle collega’s.

Door de COVID-19 pandemie moesten we belangrijke succesmomenten in stilte voorbij laten gaan. Nu hebben we in een feestweek van 25 tot 29 oktober de behaalde successen gevierd. In verband met de nu geldende maatregelen gebeurde dat in verschillende kleinere events voor verschillende doelgroepen. Op vrijdag 29 oktober hebben we de feestweek afgesloten met een viering met onze medewerkers.

De surprise van het feest was het optreden van Jeon uit Aruba. In het nummer ‘Ta mi hendenan’ kreeg Jeon vocale ondersteuning van onze talentvolle collega Dayron Coffie van de afdeling Klantenservice.

Alfredo Koolman, CEO van WEB, memoreerde in zijn toespraak: “Onze medewerkers hebben de afgelopen twee jaar heel erg hard gewerkt om water en stroom te garanderen aan de bevolking van Bonaire en verschillende grote projecten te realiseren in een wereldwijde pandemie.”

Als je alleen maar hard werkt en niet de tijd neemt om te beseffen wat er goed gaat, dan gaan de mooiste dingen aan je voorbij. Het was tijd om stil te staan bij al het werk dat is uitgevoerd en feest te vieren met onze gepensioneerden, stakeholders en medewerkers.

De komende tijd zal WEB voor alle geïnteresseerde inwoners van Bonaire open dagen organiseren op de irrigatiewaterinstallatie op Lagun en de nieuwe drinkwaterinstallatie op Hato.

Geef een reactie