Kralendijk, 26 oktober 2021 – Op 28 en 29 oktober wordt de opening van de nieuwe drinkwaterinstallatie op Hato officieel gevierd. In verband met veiligheid en de COVID-maatregelen voor afstand en hygiëne houdt WEB de feestelijkheden in verschillende kleinere groepen.

In 2020 en 2021 heeft WEB belangrijke mijlpalen bereikt die door COVID-19 niet konden worden gevierd. Nu hebben we de opening van de nieuwe drinkwaterfabriek en de oplevering van de herstelde en uitgebreide irrigatiewaterleiding tussen Hato en Belnem op maandag 25 oktober als eerste gevierd met onze gepensioneerden.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Eddy’s gaf Alfredo Koolman, CEO van WEB, informatie over de recente projecten. De genodigden genoten van een heerlijk ontbijt en muziek.

WEB dankt al zijn gepensioneerden voor hun toewijding. Hun bijdrage is van onschatbare waarde geweest voor de successen van WEB en voor de Bonairiaanse samenleving.

Geef een reactie