Kralendijk, 1 april 2021 – Water- en Energiebedrijf Bonaire (WEB) doet een dringende oproep aan automobilisten om er rekening mee te houden dat het verkeer in de Kaya Gobernador N. Debrot tijdelijk is gestremd. De graafwerkzaamheden voor de irrigatiewaterleiding leiden tot omleidingen en extra reistijd.

We raden iedereen voor wie het mogelijk is aan om alternatieve routes te kiezen en de ergste hinder te vermijden. De alternatieve routes zijn met borden aangegeven. Tijdens wegwerkzaamheden is de verkeerssituatie anders dan normaal. Rij alstublieft rustig. Verlaag uw snelheid tijdens de wegwerkzaamheden. Zo blijft het veilig voor zowel weggebruikers als wegwerkers.

Kaya Grandi blijft tijdelijk gesloten. Dit is het gevolg van een technische storing bij een toeleverancier, hierdoor kan niet op een veilige manier over gaan naar een volledige openstelling van Kaya Grandi.

WEB dankt u voor uw begrip.

 

Geef een reactie