Kralendijk, 7 mei 2020 – Na een rigoureus proces heeft Water- en Energiebedrijf Bonaire N.V (WEB) Delta Security (Delta) gekozen voor de beveiliging van WEB. Met de ondertekening van het contract zijn WEB en Delta per 1 mei 2020 een langdurige samenwerking aangegaan.

WEB draagt bij aan de volksgezondheid en een hoogwaardige levensstandaard op Bonaire. Dat doen we door een betaalbare  en betrouwbare productie en distributie van drinkwater en de distributie van stroom. WEB is ook verantwoordelijk voor de centrale opvang en de zuivering van afvalwater. Beveiliging is van groot belang voor de continuïteit van deze voorzieningen.

Beveiliger en gastheer

Delta zal de beveiliging van de WEB installaties faciliteren. Ook verwelkomt Delta, klanten van WEB en wijst ze zo nodig de weg. Als een strategische bedrijf voor het eiland van Bonaire is de professionele support van Delta zeer welkom. Delta hanteert hierbij het ‘nieuwe beveiligen principe’, een samenspel tussen fysieke beveiliging en technologie.

Het bedrijf is al acht jaar op Bonaire actief op het gebied van object- en evenementenbeveiliging. Delta implementeert feedback van haar opdrachtgevers om een steeds hoger niveau van dienstverlening te bereiken. WEB heeft in Delta een betrouwbare, deskundige, ervaren en professioneel partner gevonden.

 

Geef een reactie