Kralendijk – 4 september 2023 – Water en Energiebedrijf Bonaire (WEB) heeft een belangrijke mijlpaal bereikt in het bouwproject voor haar nieuwe hoofdkantoor bij Kaminda Djabou.

 

Het bereiken van een dergelijke mijlpaal was afgelopen vrijdag een reden tot feest voor het management en de medewerkers van WEB. In strijd met de lokale traditie schonk de CFO van WEB, mevrouw Joanne Balentien Nicastia, op het hoogtepunt alcoholvrije mousserende wijn en bier.

 

Het bouwen van een nieuw hoofdkantoor is een grote onderneming. De lokale aannemer BONNED heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt in het bouwproces en bereikte vorige week het bovenste punt van het gebouw.

 

Dit bouwproject toont de inzet van WEB voor groei en ontwikkeling op het eiland van Bonaire. De voltooiing van een nieuw hoofdkantoor zal verschillende voordelen hebben, waaronder het bieden van een duurzame en efficiënte werkruimte voor werknemers, het vergroten van de operationele efficiëntie en verbeterde bereikbaarheid voor haar klanten.