Kralendijk, 21 oktober 2022 – Met ingang van 24 oktober 2022 is de heer Anthon Casperson de nieuwe interim-directeur bij WEB Bonaire. De heer Casperson zal het directieteam van WEB tijdelijk versterken.

 

WEB wil hierbij het publiek informeren dat de Raad van Commissarissen van WEB verheugd is dat wij dhr. Casperson bereid hebben gevonden om voor de komende 6 maanden als interim CEO WEB te fungeren terwijl de Raad van Commissarissen het proces voor het zoeken naar een nieuwe CEO voor WEB zal voortzetten.

 

Dhr. Casperson heeft jarenlange ervaring als CFO en CEO bij Aqualectra en is de laatste jaren Algemeen Directeur/Voorzitter van het Bestuur van de “Sint Elisabeth Foundation” op Curaçao geweest.

 

Gezien de vele uitdagingen voor WEB zal dhr. Casperson de directie en de WEB-organisatie in het algemeen van de nodige versterking voorzien opdat de doelen van het bedrijf worden gerealiseerd. Met zijn relevante ervaring en achtergrond zal dhr. Casperson een waardevolle bijdrage kunnen leveren. Wij wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie.