Water –en Energiebedrijf Bonaire N.V  (WEB) als directievoerder voor het vernieuwen van de leidingen die gezuiverde afvalwater terug moet transporteren naar hotels informeert buurtbewoners dat graafwerkzaamheden zullen plaatsvinden in Hato op:

Datum:              woensdag 17 maart –donderdag  18 maart 2021

Tijd:                  08:00 uur ‘s morgens – 16:00 uur ‘s middags

Het betreft de realisatie van wegoversteken ter hoogte van Hamlet Oasis Resort en Captain Don’s Habitat. In verband met bovengenoemde werkzaamheden zal Kaya Gobernador N. Debrot gedeeltelijk worden afgesloten tussen Hamlet Oasis en Captain Don’s Habitat. De omleidingsroute zal doormiddel van borden op locatie worden aangeven.

In verband met deze werkzaamheden is het mogelijk dat buurtbewoners tijdelijk stof- en geluidsoverlast ervaren.

De aannemen zal zich ervoor inzetten om de werkzaamheden binnen de genoemde tijd uit te voeren en de overlast tot een minimum te beperken.

Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak.

 

Geef een reactie