Kralendijk, 12 februari 2021 – Water- en Energiebedrijf Bonaire (WEB) bericht dat de werkzaamheden voor de vernieuwing van de irrigatiewaterleiding (project 9e EDF) plaatsvinden in de Kaya Grandi in de periode 15 februari – 1 april 2021.

 In een deel van deze periode zal WEB ook een stuk drinkwaterleiding in de Kaya Grandi saneren. De graafwerkzaamheden voor beide projecten worden afwisselend en in twee fasen uitgevoerd. Bedrijven en woningen blijven toegankelijk en de werktijden worden aangepast voor bezoek aan restaurants.

De werkzaamheden

Begin juli 2020 is WEB als directievoerder gestart met het vernieuwen van de leiding die gezuiverde afvalwater terug moet transporteren naar hotels (project 9e EDF). Deze werkzaamheden zijn voor 65% gereed en gaan nu verder in de Kaya Grandi. Tegelijkertijd zal de BU Water van WEB een oude gietijzeren waterleiding vanaf Banco di Caribe tot en met Kaya L.D. Gerharts vervangen door een nieuwe leiding.

Datum : 15 februari – 1 april 2021

Werktijden: 6:30 a.m. tot 3:00 p.m.

 

Alle bedrijven en woningen blijven toegankelijk!

Om deze werkzaamheden goed en veilig uit te kunnen voeren wordt de Kaya Grandi in fasen afgesloten voor verkeer. De zijstraten blijven toegankelijk voor bestemmingsverkeer. Auto’s en vrachtverkeer worden omgeleid. De trottoirs in de Kaya Grandi blijven toegankelijk voor voetgangers en de toegang tot alle gebouwen en bedrijven wordt gehandhaafd.

WEB vraagt uw medewerking bij het volgende:

Het is mogelijk dat bedrijven en bewoners tijdelijk stof- en geluidsoverlast ervaren. Het projectteam 9e EDF en de aannemer Bonairiaanse Wegenbouw Maatschappij (BWM) spannen zich in om de werkzaamheden binnen de genoemde tijd uit te voeren en de overlast tot een minimum te beperken.

Heb u vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met WEB via e-mail info@webbonaire.com of telefoon +599 7158244.

 

 

 

Geef een reactie