Kralendijk woensdag 30 december 2020 – onlangs hebben WEB-collega’s kerstpakketten bezorgd bij een aantal gezinnen op Bonaire.

Altijd aan het einde van het jaar nemen we de tijd om na te denken over de prestaties en bereikte doelen. 2020 was een jaar met veel uitdagingen. Velen hebben moeilijke momenten meegemaakt als gevolg van ziekte, werkloosheid, het verlies van een dierbare of vanwege de huidige situatie van COVID-19.

Water –en Energie Bedrijf Bonaire N.V (WEB) lanceerde een project om iets terug te geven aan de gemeenschap van Bonaire en 50 gezinnen blij te maken met een kerstpakket. Dit project heette: ” It’s Christmas in the heart that put’s Christmas in the air”. De kerstperiode is een feestelijk en mooi seizoen om ons hart met de gemeenschap te delen.

WEB-collega’s hebben alle pakketten voorbereid en deze  op 17 december uitgedeeld.

WEB N.V wenst de gehele Bonairiaanse gemeenschap een goede

jaarwisseling en dat 2021 een jaar wordt vol positivisme, vertrouwen en hoop dat alles weer normaal wordt.

 

Geef een reactie