Kralendijk, 24 september 2020 Water – en Energie Bedrijf Bonaire N.V (WEB) blijft werken aan de service die klanten gewend zijn. We volgen de richtlijnen van de lokale overheid en het EBT (Eilandelijk Beleid Team).

Bezoek WEB-kantoor afgeraden
WEB kan zijn dienstverlening voortzetten zonder dat klanten en leveranciers op onze kantoren hoeven te komen. Om verspreiding van COVID-19 te minimaliseren, raden wij onze klanten ten sterkste af ons te bezoeken. Dit geldt vooral voor kwetsbare groepen zoals ouderen en mensen met verminderde weerstand. Vermijd lichamelijk contact zo veel mogelijk! Regel uw zaken met WEB zo veel mogelijk vanuit huis en gebruik online banking om uw rekeningen te betalen.

Mocht u echt direct contact nodig hebben op ons kantoor in Playa , dan geldt: houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen, mondmasker verplicht, bij binnen komst moet u uw handen desinfecteren en instructies volgen van onze beveiligers. Toegang is alleen mogelijk als u geen klachten hebt als koorts, hoesten en niezen. Voor vragen kunt u contact nemen met onze klantenservice via info@webbonaire.com of 005997158244.

Betaal bij voorkeur online
Betalen via online banking kan 24/7 veilig vanuit huis. Te laat met betalen? stuur het betaalbewijs van uw bank naar  info@webbonaire.com met een verzoek om niet afgesloten te worden.

Moeilijkheden om uw betaling te voldoen?
WEB blijft op de gebruikelijke wijze factureren. Voor bedrijven en particulieren die door financiële problemen hun water- en elektriciteitsrekening niet kunnen betalen, heeft WEB maatregelen genomen. Dit gebeurt in overleg met het OLB, via een speciaal traject dat door SZW gecoördineerd wordt. WEB verzoek zijn klanten om zich aan hun verplichtingen te houden. Dat maakt het mogelijk dat WEB zijn essentiële diensten: energie- en drinkwatervoorziening, op Bonaire kan blijven leveren.

Samen houden we het veilig!

Geef een reactie