Kralendijk, 02 juli 2020 – Onlangs heeft Water- en Energie Bedrijf Bonaire (WEB) 5 jaar zonder “Black-Out” op Bonaire gevierd. WEB heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om haar waardering uit te spreken voor de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt door hun toewijding, harde werken en professionaliteit.

De basis voor de viering van dit resultaat is de sterke band tussen WEB en Contour Global Bonaire die samen verantwoordelijk zijn voor de elektriciteitsvoorziening op Bonaire. In de periode 2016-2019, terwijl Contour Global Bonaire werkte aan hun plannen om meer duurzame en betrouwbare energie te introduceren, nam WEB haar verantwoordelijkheid voor Bonaire op zich en re-introduceerde Aggreko om de levering van elektriciteit aan het eiland te blijven garanderen.

Als onderdeel van deze viering heeft WEB ook stil gestaan bij de bijdrage en medewerking van verschillende lokale bedrijven en partners die WEB in moeilijke tijden hebben ondersteund.

WEB en haar partners zijn bijzonder trots om de gemeenschap van Bonaire in haar geheel te kunnen blijven dienen en zullen al het nodige blijven doen om duurzame en betrouwbare energie voor de toekomst te leveren.

 

Geef een reactie