Kralendijk, 25 maart 2020 Water – en Energie Bedrijf Bonaire N.V (WEB) blijft werken aan de service die klanten gewend zijn. Met onze producenten ContourGlobal (elektra) en GE (drinkwater) volgen we de richtlijnen van de lokale overheid en het EBT (Eilandelijk Beleids Team). We nemen de vereiste maatregelen om onze klanten en onze medewerkers te beschermen tegen mogelijke verspreiding van COVID-19 op Bonaire.

Bezoek WEB-kantoor afgeraden

WEB kan zijn dienstverlening voortzetten zonder dat klanten en leveranciers op onze kantoren hoeven te komen. We hebben gelukkig al geïnvesteerd in technologie en procedures voor online werken. Om een mogelijke verspreiding van COVID-19 te minimaliseren, raden wij nu onze klanten ten sterkste af ons te bezoeken. Dit geldt vooral voor kwetsbare groepen zoals ouderen en mensen met verminderde weerstand. Vermijd lichamelijk contact zo veel mogelijk! Regel uw zaken met WEB zo veel mogelijk vanuit huis en gebruik online banking om uw rekeningen te betalen.

Ons kantoor in Rincon is tot nader order gesloten. Mocht u echt direct contact nodig hebben op ons hoofdkantoor in Playa, dan geldt: houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen. En kom alleen als u geen klachten hebt als koorts, hoesten en niezen.

Voor vragen kunt u contact nemen met onze klantenservice via info@webbonaire.com of 005997158244.

Betaal bij voorkeur online

Betalen via online banking kan 24/7 veilig vanuit huis. Gebruikt u online bankieren van de MCB? Houd dan rekening met wijzigingen op de betalingspagina voor WEB N.V. Het is belangrijk om bestaande sjablonen te vervangen of te verwijderen. Klanten kunnen slechts één factuur tegelijk betalen. Een gecombineerde betaling van water en elektriciteit is niet mogelijk. Meer informatie en instructies vindt u op onze site www.webbonaire.com en op de WEB Facebookpagina(Facebook.com/webbonaire).

Instructie Video :https://bit.ly/2vOcO6x

Samen houden we het veilig

WEB blijft in deze periode op de gebruikelijke wijze factureren. We zijn ons er van bewust dat bedrijven en particulieren kampen met financiële problemen. Toch moeten we onze klanten dringend verzoeken zich aan hun verplichtingen te houden. Dat maakt het mogelijk dat WEB zijn essentiële diensten: energie- en drinkwatervoorziening, op Bonaire kan blijven leveren. Ook WEB moet zijn debiteuren betalen.

Samen kunnen we het veilig houden en COVID-19 op Bonaire voorkomen.

 

 

Geef een reactie