Kralendijk, 14 oktober 2018. – Vanaf vannacht zijn er verschillende stroomstoring gaande in verschillende wijken op Bonaire. De stroomstoring was veroorzaakt door het onweer van vannacht waarbij blikseminslag ervoor heeft gezorgd dat onderdelen defect zijn geraakt in de hoogspanning distributienet in verschillende wijken op Bonaire.

 

Hierdoor is WEB reparatiewerkzaamheden aan het verrichten en doet haar best om de elektriciteitsvoorziening in de wijken die nog steeds stroom onderbreking ervaren zsm kunnen herstellen. Tevens informeren wij dat door veiligheidsmaatregelen monitort WEB de weerontwikkelingen voordat zij haar medewerkers laat gaan werken op de elektriciteitsnetwerk. Als gevolg van de weersomstandigheden kunnen reparatiewerkzaamheden langer duren dan verwacht. De constante regenbuien en onweer zorgen dat de reparatiewerkzaamheden telkens stop gezet worden. WEB biedt zijn excuses voor het ongemaakt en vertrouwt erop dat het publiek begrip heeft voor de situatie.

Geef een reactie