Menu

U bent hier: Home » Zakelijk » Uw Factuur » Betaalwijze

Betaalwijze

U kunt uw factuur voor water en/of elektra op drie verschillende manieren aan WEB voldoen. Wij hebben voorkeur voor automatische incasso, ofwel standing order.

1. Standing order (automatische incasso bij de bank)

Hiervoor kunt het formulier Direct Debet Mandate op het hoofdkantoor van WEB invullen. Vergeet niet uw factuurnummer voor water en/of elektra apart te vermelden. Dit is uw referentie voor de betaling.

Let op!
Staat er onvoldoende saldo op uw bankrekening, dan wordt uw factuur niet geïncasseerd.

Formulier Direct Debit Mandate (download)

2. Online betalen (via Internet Bankieren)

Maakt u gebruik van ‘online banking’ dan kunt u zelf de opdracht geven voor betaling van uw factuur. Het factuurnummer is uw referentie voor betaling.

Let op!
U kunt niet meer dan 10 transacties per werkdag verrichten. Houd hier rekening mee voor tijdige betaling. Staat er onvoldoende saldo op uw bankrekening, dan kan uw bank de opdracht niet opnieuw bij WEB aanbieden.
Wij adviseren u om de verwerkingstijd van uw betaalopdracht na te vragen bij uw bank.

3. Bij de kassa van WEB

Wilt u persoonlijk uw factuur komen betalen? Dat kan op werkdagen bij onze kassa’s, met contant geld of pinpas. Hebt u een eenmanszaak of naamloze vennootschap, dan kunt u ook met een gedekte cheque betalen. Het is niet mogelijk om met een creditcard te betalen.

Openingstijden kassa WEB: maandag t/m vrijdag 07:45 – 11:45 uur en 13:00 – 15:00 uur. In de eerste en laatste week van de maand zijn de kassa’s ook tussen de middag geopend.