Menu

U bent hier: Home » Werken bij WEB » Stage en Afstuderen

Ben je ambitieus? Wil je meer leren en jezelf ontwikkelen? Zoek je een uitdaging? Dan ben je bij WEB aan het juiste adres.

Een (afstudeer-)stage bij WEB geeft je de kans om een bijdrage te leveren aan een essentieel bedrijf op Bonaire: WEB is verantwoordelijk voor de levering van elektriciteit en drinkwater en de zuivering van afvalwater. Waar je ook aan de slag gaat – Business Unit Electricity, Business Unit Water, Business Unit Waste Water, Customer Service, Service Unit – elke afdeling heeft leuke en leerzame werkzaamheden en projecten.

Over goede begeleiding hoef je je geen zorgen te maken. Technische stages worden bij WEB begeleid door gecertificeerde leermeesters. Ook is WEB door de Raad Onderwijs Arbeidsmarkt Caribisch Nederland (ROA) aangemerkt als erkend leerbedrijf. Dat betekent dat we voor studenten van het Middelbaar Beroepsonderwijs (MBO) en het Hoger Beroepsonderwijs (HBO) de begeleiding van de beroepspraktijkvorming kunnen verzorgen.

Afhankelijk van je opleidingsniveau ontvang je een vaste stagevergoeding van WEB. Het stagecontract wordt door je onderwijsinstelling geregeld.

Interesse? Reageer op een actuele stageplaats hieronder. Stuur je motivatiebrief en je curriculum vitae naar info@webbonaire.com, t.a.v. afdeling Human Resources, onder vermelding van ‘stage en afstuderen’.

Actueel

 

Werken bij WEB

Gratis Storingsdienst

Storing? Bel de Storingsdienst (24/7
bereikbaar) op het gratis
telefoonnummer 9215