Menu

U bent hier: Home » Rekentool tarieven elektriciteit en drinkwater

Rekentool tarieven elektriciteit en drinkwater

Per 1 januari 2021 gelden nieuwe tarieven voor drinkwater en elektriciteit. Wat betekent dat voor u? Bereken hier het bedrag van uw drinkwater- en/of elektriciteitsfactuur.

Rekentool tarieven vanaf 1 augustus 2021

 

UPDATE 21 DECEMBER : TIJDELIJKE MAATREGEL COVID-19

Als gevolg van de Coronacrisis is door de Nederlandse overheid een maatregel vastgesteld waarbij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat zorg draagt voor de dekking van het vast gebruikstarief voor een periode van 8 maanden. Als gevolg hiervan wordt gedurende deze periode de component vast gebruikstarief op de nota gebaseerd op nul voor de boekmaanden mei tot en met december. Het tarief voor Pagabon wordt van 1 mei 2020 tot en met 31 december 2020 gelijk gesteld aan het variabel gebruikstarief dat geldt voor niet Pagabon klanten.  Dit is verlengt tot 31 december 2021. In het geval de verwachting van de periode waarin de maatregel geldt wordt gewijzigd, dan zal WEB hier tijdig over informeren.

 

Rekentool tarieven vanaf 1 januari 2020

 

Disclaimer rekentool
U kunt geen rechten ontlenen aan de uitkomsten van de rekentool. De bedragen zijn pas definitief als deze op uw maandelijkse drinkwater en/of elektriciteitsfactuur verschijnen.

Bij de samenstelling van deze website is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Toch is het mogelijk dat bepaalde informatie niet volledig juist is. U wordt dan dringend verzocht om contact op te nemen met de afdeling Customer Service via +599 715 8244, menu optie 5.