Menu

U bent hier: Home » Privé » Uw Factuur » Incassobeleid

Incassobeleid

WEB gaat ervan uit dat u op tijd uw factuur betaalt. Kunt u uw factuur niet binnen de gestelde termijn betalen? Wij attenderen u er graag op dat een kleine betalingsachterstand snel groter wordt en u het risico loopt om afgesloten te worden. Met eenvoudige aanpassingen kunt u besparen op water en elektriciteit. Lees onze folder Besparen, ook verkrijgbaar op ons kantoor. Wilt u uw stroomverbruik beter in de hand houden, dan is ons prepaid systeem, Pagabon, een uitkomst.

Vergeet het niet, betaal op tijd!

Voordat wij tot afsluiting over moeten gaan, willen wij u informeren over de stappen en maatregelen:

  • U ontvangt maandelijks een factuur voor het verbruik van water en elektra. Hebt u geen factuur ontvangen, neem dan direct telefonisch contact met ons op.
  • Als wij uw betaling na de vervaldatum niet hebben ontvangen, dan sturen wij u een aanmaning.
  • Hebt u het bedrag van de aanmaning na de vervaldatum niet betaald, dan moet WEB helaas overgaan tot afsluiting. Dit tenzij de schuld in totaal minder is dan 30 USD en niet ouder is dan 6 maanden, conform de ministeriële regeling elektriciteit en drinkwater BES, artikel 3.1.

Let op!
Betaalt u 1 dag vóór de vervaldatum per bank, dan adviseren wij u een kopie van het betalingsbewijs op dezelfde dag aan ons te overleggen, vóór 15:00 uur. Een bankbetaling vergt al snel 2 werkdagen verwerkingstijd. Daardoor riskeert u alsnog afgesloten te worden.