Menu

U bent hier: Home » Privé » Pagabon » Aanvraag aansluiting Pagabon

Aanvraag aansluiting Pagabon

Voor de aanvraag van het Pagabon systeem maakt het verschil of er wel of geen elektriciteitsaansluiting is. Hebt u een tijdelijke aansluiting voor elektriciteit, dan kunt u nog geen aanvraag indienen.

Voor de aanvraag van Pagabon moet u de volgende documenten overleggen:

  • een notariële akte of ‘schriftelijke inzage’ van het Kadaster, niet ouder dan 1 jaar;
  • een kadastrale tekening (situatietekening);
  • een geldig legitimatiebewijs met een goed zichtbare foto;
  • een keuringskaart* voor de definitieve aansluiting van elektra.

* De keuring en het invullen en ondertekenen van de keuringskaart, moeten door een geregistreerde installateur worden gedaan. De keuringskaart ontvangt u van de betreffende installateur.

Let op!

  • Bent u niet de eigenaar van het perceel? Dan moet u een ondertekende machtiging niet ouder dan 6 maanden en een kopie van een geldig legitimatiebewijs van de eigenaar overhandigen.
  • In sommige gevallen moeten documenten zoals een Overlijdensakte, Familie Boek of Onder Curatele stelling overlegd worden!
  • Huurt u een woning van Fundashon Cas Bonairiano (FCB)? Zorg dan dat u een door FCB gestempelde brief kunt inleveren.

Aanvraagformulier Aansluiting (download)

Zodra de aanvraag compleet is met alle vereiste documenten, maken wij een afspraak met u om de situatie ter plekke te beoordelen. Als er civiele werkzaamheden (graafwerk) nodig zijn voor een aansluiting, kan de procedure langere tijd in beslag nemen.
Zodra u de aansluitkosten hebt betaald, maken wij een afspraak met u om de Pagabon meter te installeren. Na de installatie activeert de afdeling Klantenservice het systeem. U ontvangt dan ook de Pagabon instructiekaart waarop u uw meternummer kunt noteren. Op het gekochte elektriciteitstegoed kunt u uw meternummer en klantnummer lezen.

Pagabon

Kassa en Infobalie

Op werkdagen zijn de kassa en infobalie geopend van 07:45 – 11:45 en 13:00 – 15:00. De kassa is in de eerste en laatste week van de maand non-stop open, ook tussen de middag.