Vanwege urgente onderhoudswerkzaamheden zal WEB Bonaire tijdelijk de elektriciteitsvoorziening onderbreken in uw omgeving.

 

Datum:                  zaterdag 25 juni 2022
Tijd    :                   08:30 – 13:00 ‘s middags

 

Gedurende de werkzaamheden zullen klanten van WEB een onderbreking van de elektriciteitsvoorziening ervaren in: Kaya Macario Sint Jago (gedeeltelijk), Kaya Avelino Cicilia (gedeeltelijk), Bario Mampariakutu, Kaya Karko, Bario Wanapa, Kaya Bamba, Kaya Xylofoon, Kaya Tre, Kaya Blokfluit, Kaya Bongo, Kaya Banjo, Kaya Tambu, Kaya Benta, Kaya Chapi, Kaya Kachu, Kaminda Nieuw Amsterdam, Kaya Parapeta, Kaya Pilon, Kaya Belua, Kaya Chi ku Cha, Kaya Piedr’i Mula en omgeving.

 

Wij zullen ons ervoor inzetten om de werkzaamheden binnen de genoemde tijd uit te voeren en de overlast tot een minimum te beperken. Bij voorbaat onze excuses.